Kom naar de kerstmarkt in Zeewolde

kerstmarkt-dickens-zeewoldeKomende vrijdag, 21 december, houdt Zeewolde weer een Kerstfestijn in het centrum van het dorp. Met heel veel kraampjes, gezelligheid en natuurlijk is ook de ijsbaan open. Wij staan van 15.00 tot 21.00 uur op de kerstmarkt met kerstpakketten en boerenkaas. Ook kunt u bij ons nog uw laatste kerstpakketten bestellen.  Hopelijk tot vrijdag!

Geef eens een kaasmand als kerstpakket

Mocht u nog op zoek zijn naar een leuk kerstpakket om cadeau te geven, kom dan eens langs in onze boerderijwinkel. Al vanaf  €12,50 kunnen we een leuk kerstpakketje maken.

Naast kaas hebben we allerlei andere lekkernijen voor in het pakket, zoals bijvoorbeeld Gluhwein, chocolade, mosterd, fruitsap, jam, dessertsaus, boerderijdrop, of pannenkoekenmix. Bekijk de folder voor wat voorbeelden. Let op: deze manden zijn ter inspiratie. We kunnen allerlei leuke pakketjes op maat maken, voor ieder gewenste prijs.

Bestellen gaat het snelst via WhatsApp of bellen via 06-23749632

Kerstfolder-p1kerstfolder-p2

Sinterkaas

Op zoek naar een lekker cadeau voor in de schoen?
Misschien kan Sint er boerenkaas in doen!
Even geen pepernoten of marsepein,
zo’n stukje jong, oud of kruidenkaas is ook erg fijn.koesint

Kaasboerderij in Tulpenroute 2018

Van 14 april tot en met ongeveer 5 mei is iedereen weer van harte welkom om te genieten van velden vol prachtige tulpen, zover het oog reikt.

Het doel van de Tulpenroute Flevoland/Zeewolde is om mensen te laten genieten van de prachtige kleuren van de tulpenvelden. Daarnaast kunnen ze zo kennis maken met ons bijzondere buitengebied. Op de voormalige zeebodem zijn indrukwekkende natuurgebieden ontstaan en onze landbouwgrond is het vruchtbaarst van Europa’.

Ook wij maken deel uit van de route. Bij ons kunnen bezoekers lammetjes, kalfjes, paarden en koeien kijken en natuurlijk onze boerenkaas proeven in de boerderijwinkel.  Wij zijn te bezoeken tijdens de openingstijden van de winkel: zaterdag van 9 tot 16 uur en woensdag van 13 tot 16 uur.

Tulpenroute

De auto- en fietsroutes zijn hier te vinden:  Tulpenroute Flevoland.

Lammetjes geboren

We hebben weer lammetjes! Kom gezellig op kraamvisite tijdens de openingstijden van onze winkel: zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur. lammetjes

Kerstmarkt Natuurpark Lelystad 16 december

kerstmarkt natuurparkZaterdag 16 december is de boerderijwinkel alleen ‘s morgens open ivm de kerstmarkt in Natuurpark Lelystad. Om 12.00 uur zijn we dicht. U kunt van 14.00 tot 20.00 u langskomen in het natuurpark waar we een gezellige kraam hebben vol fijne kerstkaasjes. Meer over Kerstmarkt Lelystad

Lekkers voor alle klanten

Vandaag voor alle klanten wat lekkers in verband met de geboorte van onze zoon Coen. Eet smakelijk!koek

Winkel gesloten van 6 t/m 13 september

In verband met vakantie en zwangerschapsverlof is de boerderijwinkel gesloten van 6 tot en met 13 september. Zaterdag 16 september zijn wij u weer graag van dienst!

Let op: tijdens de Pinkendag staan wij met een kaaskraam op het Horsterplein in Zeewolde (van circa 7.00 tot 15.30 uur) en is de boerderijwinkel aan de Ossenkampweg gesloten!

Bennesse bij Zeewolde bij de Pinken 2 september a.s.

Zaterdag 2 september staan wij tijdens het evenement Zeewolde bij de Pinken met een kaaskraam op het Horsterplein. Vanaf een uurtje of zeven tot circa half vier kunt u bij ons terecht voor boerenkaas, yoghurt, karnemelk en verse eitjes.

Let op: de boerderijwinkel is die dag gesloten!

Pinkendag

Geen fipronil in onze eieren

Deze week hebben wij diverse bezorgde telefoontjes en mailtjes ontvangen over de eieren. Wees gerust: onze scharrelkippen zijn niet behandeld met het middel dat het giftige Fipronil bevat. De eieren kunnen dus veilig worden gegeten.eietern