Geef eens een kaasmand als kerstpakket

Mocht u nog op zoek zijn naar een leuk kerstpakket om cadeau te geven, kom dan eens langs in onze boerderijwinkel. Al vanaf  €12,50 kunnen we een leuk kerstpakketje maken.

Naast kaas hebben we allerlei andere lekkernijen voor in het pakket, zoals bijvoorbeeld Gluhwein, chocolade, mosterd, fruitsap, jam, dessertsaus, boerderijdrop, of pannenkoekenmix. Bekijk de folder voor wat voorbeelden. Let op: deze manden zijn ter inspiratie. We kunnen allerlei leuke pakketjes op maat maken, voor ieder gewenste prijs.

Bestellen gaat het snelst via WhatsApp of bellen via 06-23749632

Kerstfolder-p1kerstfolder-p2

Pony Jennie mee naar school

Als je je spreekbeurt houdt over paarden, dan wil je natuurlijk wel een echte mee naar school nemen. Dus ging Shetlandpony Jennie vanochtend mee naar de school van ons nichtje Jennifer. Alle kinderen van groep 5 van ‘t Wolt mochten in groepjes naar buiten om Jennie te bekijken en te aaien. Jennifer kreeg een dikke 10 voor haar spreekbeurt!

Geef paps een lekker stukje kaas cadeau

Op zoek naar een fijn Vaderdag cadeautje? Kom naar de boerderijwinkel en zoek een lekker stukje kaas uit! We hebben weer heerlijk romige jonge graskaas. Of geef vader een cadeaumandje met allerlei ambachtelijke lekkernijen, zoals koetjesdrop, polderhoning, boerenmosterd of boerenmetworst.

Succes gegarandeerd!

Volg ons op Facebook!

Op de hoogte blijven van het laatste boerderijnieuws en onze winkelacties? Volg ons op Facebook!

Babynieuws: pasgeboren kuikentjes

Na 21 dagen broeden is het eindelijk zover: de eieren van eend Kwekkie zijn uitgekomen. Zes schattige bolletjes wol kropen hun ei uit en gingen op ontdekkingstocht. Helaas hebben vier eendjes het niet gered. Gelukkig zijn de twee overgebleven eendjes hartstikke gezond. Ze groeien als kool en vermaken zich prima in hun kraamkamertje met zwembad. Mocht u in de winkel zijn, komt u dan ook even bij de kuikentjes kijken?

Zomermarkt Het GOED in Lelystad: zondag 2 juni

Kringloopwinkel Het GOED Lelystad viert haar 15-jarig bestaan komend weekend met een spetterende zomermarkt. Zondag 2 juni van 10:00 tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom voor allerlei leuke activiteiten. Ook wij van de kaasboerderij staan deze dag met een kraampje op de zomermarkt.

Wat is er allemaal te doen?
Winacties, workshops sieraden maken, diverse stands, gezellige muziek: er is genoeg leuks te doen deze dag. Het lunchcafé van Het GOED Lelystad laat zien en proeven wat je op de barbecue kunt doen. Ook voor de kids zijn er leuke activiteiten georganiseerd.

De meubels die op 2 juni worden gekocht in de kringloopwinkel worden gratis thuisbezorgd in Lelystad. Er zijn de hele dag gratis hapjes en drankjes voor alle bezoekers!

Kringloopwinkel Het GOED
Het GOED is een landelijke kringlooporganisatie waarbij 21 kringloopbedrijven zijn aangesloten. Het GOED zet zich samen met gemeenten en partners in voor werkgelegenheid en meer hergebruik van goederen. In totaal werken ongeveer 800 medewerkers bij de winkels van Het GOED en het textielsorteercentrum. Door de trendy uitstraling, het ruime aanbod en de goede service bezoeken jaarlijks ruim 2 miljoen mensen de winkels van Het GOED.

Adres:
Asfaltstraat 2
8211 AC Lelystad

Nieuw: truffelkaas

Een truffel is een kostbare zwam die onder de grond op wortels van bepaalde soorten bomen groeit. Truffel wordt beschouwd als een delicatesse en in luxe gerechten verwerkt. Wij hebben geëxperimenteerd met boerenkaas en truffel en zijn benieuwd wat u ervan vindt. Wilt u het eens proberen? Kom langs om onze truffelkaas te proeven!

Heeft u originele ideeën voor een nieuwe smaak boerenkaas? Laat het ons weten!

Boerenkaas met truffel

(Foto: Wikipedia)

Mandje voor Moeder

Op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Geef mams een mandje van Bennesse met allerlei lekkere ambachtelijke producten. Een heerlijk stuk Boerenkaas mag natuurlijk niet ontbreken. Vul uw mandje naar keuze en bepaal zelf hoe goedkoop of duur u het maakt. Wij pakken het pakket feestelijk voor u in.

Winnaar kaasmandje

Tijdens Boer zoekt Burger op zaterdag 4 mei konden bezoekers raden hoeveel de Goudse kaas woog. Het juiste antwoord is 11,846 kilo. Drie mensen zaten er het dichtste bij: zij hadden op 12 kilo gegokt. Uit deze drie winnaars hebben wij de volgende winnaar geloot: Laura Timmer. Van harte gefeliciteerd! Je hebt met deze prijsvraag een kaasmandje gewonnen.

Megadrukte Boer zoekt Burger 2013

Wat een mensen hebben wij tijdens Boer zoekt Burger 2013 mogen verwelkomen op ons bedrijf! Mede door het fijne weer is het een fantastische dag geworden. Wij bedanken de organisatie van Boer zoekt Burger voor de goede zorgen en iedereen die deze dag heeft meegeholpen.